Ανακαίνιση και αναβάθμιση των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, μέσω της αξιοποίησης προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη συνεχή αναβάθμιση των Βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης μας

Στην ανακαίνιση και αναβάθμιση των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών προχωρεί ο Δήμος Αμαρουσίου, αξιοποιώντας, το πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 99/2017.

Μέσω του προγράμματος θα εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους 9 Παιδικών Σταθμών, με το συνολικό ποσόν χρηματοδότησης να ανέρχεται στα 443.222,76 ευρώ.     

Πρόκειται για τους Παιδικούς Σταθμούς: Εργατικών Κατοικιών, 1ο και 2ο Κοκκινιάς, Πολυδρόσου, Κέντρου, Σωρού, Αναβρύτων, Στουντίου και Νέου Τέρματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε:
«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη συνεχή αναβάθμιση των Βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης μας, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στα παιδιά μας, μέσα σ’ ένα περιβάλλον ασφαλές και ποιοτικά λειτουργικό, με τη συμβολή των έμπειρων παιδαγωγών μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σταθερά, με όλες μας τις δυνάμεις, για να δημιουργήσουμε για τα παιδιά και τις οικογένειες τους ένα καλύτερο μέλλον.»

Άμεσα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία για επιλογή αναδόχου, με σκοπό την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων εργασιών που προβλέπονται στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο