Αναβαθμισμένες υπηρεσίες άθλησης στο δημοτικό κολυμβητήριο Αμαρουσίου μετά τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμος Αμαρουσίου με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών ποιότητας και τηρώντας όλα τα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής προς όφελος των συμπολιτών μας που κάνουν χρήση της πισίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου για τις ανάγκες άθλησής τους, λίγο πριν την έναρξη της φετινής αθλητικής περιόδου, προχώρησε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης της δημοτικής πισίνας προσφέροντας στα μέλη των προγραμμάτων κολύμβησης του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου μία κολυμβητική εμπειρία απόλυτα προσαρμοσμένη στις σύγχρονες αθλητικές ανάγκες.


Μεταξύ άλλων, οι εργασίες συντήρησης της πισίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου Αμαρουσίου περιελάμβαναν: τον καθαρισμό του εσωτερικού των δύο δεξαμενών της πισίνας και συντήρηση των φίλτρων με ειδικών προδιαγραφών υλικά, εργασίες ηλεκτρολογικές και αυτοματισμού, αντικατάσταση και επιδιόρθωση φωτιστικών σωμάτων, εργασίες ελαιοχρωματισμού, συντήρηση βατήρων και επανεγκατάστασή τους, αλλαγή αντικραδασμικών στις αντλίες ανακυκλοφορίας, πλήρωση των φίλτρων και των δύο δεξαμενών με νερό εντός των επιτρεπόμενων ορίων ποσιμότητας σύμφωνα με τους όρους της Κ.Υ.Α. Υ2/2600/2001 «περί ποσιμότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» σε συμμόρφωση προς την Οδηγία 98/83/ΕΚ (ΦΕΚ 630/Β/26-4-2007). Σημαντική παρέμβαση, ήταν, επίσης, η αλλαγή για πρώτη φορά από κατασκευής των προβολέων στους πυλώνες της πισίνας και των γηπέδων τένις του χώρου του κολυμβητηρίου.


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών συντήρησης της δημοτικής πισίνας και εν όψει της έναρξης της νέας αθλητικής περιόδου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Είμαστε από τους ελάχιστους δήμους που αδειοδοτήσαμε με τόσο αυστηρά κριτήρια τη λειτουργία του κολυμβητηρίου μας δίνοντας από την αρχή προτεραιότητα στην τήρηση αυστηρών συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας. Μέσα από τα διαθέσιμα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, θα αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες του δημοτικού μας κολυμβητηρίου. Μέσα στο φιλόξενο χώρο του, χάρη και στη σημαντική βοήθεια του προσωπικού, θα λειτουργήσουμε και θα ενισχύσουμε περαιτέρω τα τμήματα κολύμβησης με στόχο ψυχαγωγία και αθλητισμός και φέτος να βρουν φιλοξενία στο χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο