Αλλαγή χώρου παραλαβής την Κυριακή 18 Μαρτίου των προϊόντων στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος το νέο σημείο παράδοσης των προϊόντων


Στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος θα πραγματοποιηθεί τελικά η παραλαβή των εγχώριων αγροτικών προϊόντων πατάτας, ελαιολάδου και μελιού.


Για τη διευκόλυνση των αιτούντων την Κυριακή 18 Μαρτίου, ημέρα παραλαβής των προϊόντων, από το πρωί 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου με αφετηρία το σταθμό του Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου θα μεταφέρουν τον κόσμο στο σημείο παράδοσης των προϊόντων.


Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων, λόγω μεγάλης ζήτησης, το θυμαρίσιο μέλι Κρήτης εξαντλήθηκε. Εναλλακτικά, σήμερα και αύριο, Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, αιτήσεις θα γίνονται για εξαιρετικής ποιότητας μέλι Χαλκιδικής (Μέλι ΣΙΘΩΝ), ανθόμελο και πευκόμελο, στην τιμή των 19 € το δοχείο των τριών κιλών (6,3 €/κιλό).


Οι αιτήσεις παραγγελίας υποβάλλονται στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαρουσίου μέχρι και την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 από τις 9  π.μ. έως τις 5 μ.μ. με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.


Όσοι υποβάλλουν παραγγελίες το τελευταίο διήμερο θα παραλάβουν τα προϊόντα τους μετά τις 11 π.μ. προς αποφυγή συνωστισμού και περιττής ταλαιπωρίας.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 213 2038254, 080 και 390.

Μετάβαση στο περιεχόμενο