Αιφνιδιαστική επίσκεψη προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Ευτέρπης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Αυτό το έργο ανάπτυξης θα κρατήσει την πόλη ζωντανή και ειδικά στο εμπορικό κομμάτι. Είναι ο μοχλός ανάπτυξης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Ευτέρπης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης διαπίστωσε ότι τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και φαίνεται ότι θα ολοκληρωθούν πριν από την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι, το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου πλέον θα έχει άνετο χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες και τους κατοίκους γιατί θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο υπόγειο παρκινγκ μέσα στο κέντρο.

Αυτό το έργο ανάπτυξης θα κρατήσει την πόλη ζωντανή και ειδικά στο εμπορικό κομμάτι. Είναι ο μοχλός ανάπτυξης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε ότι  το παρκινγκ θα προσφέρει στους πολίτες και μια ακόμη καινοτομία.

Την δημιουργία μιας πανέμορφης, πράσινης και λειτουργικής «έξυπνης πλατείας» για τους πολίτες, τους επισκέπτες και τη νεολαία. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την επίσκεψη του κ.Πατούλη στον υπό κατασκευή σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Ευτέρπης


Στιγμιότυπο 2 από την επίσκεψη του κ.Πατούλη στον υπό κατασκευή σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Ευτέρπης


Στιγμιότυπο 3 από την επίσκεψη του κ.Πατούλη στον υπό κατασκευή σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Ευτέρπης

Μετάβαση στο περιεχόμενο