Αισθητικές παρεμβάσεις σε πλατείες και πεζόδρομους του Κέντρου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ξεκινήσαμε από το κέντρο και συνεχίζουμε στις γειτονιές. Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση της καθημερινότητας.download _.jpg file 339 KB


download _.jpg file 339 KB


download _.jpg file 339 KB

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο καλλωπισμός και  η ανάπλαση πλατειών και πεζοδρόμων στο κέντρο της πόλης, μετά από τη σχετική εντολή που έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στον αρμόδιο αντιδημάρχο κ. Στέφανο Τσιπουράκη.


Τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου εργάζονται πυρετωδώς τα τελευταίο διάστημα, προκειμένου να βελτιώσουν αισθητικά τους χώρους των πλατειών και πεζοδρόμων του κέντρου, τους οποίους επισκέπτονται καθημερινά για να κάνουν τα ψώνια τους ή για να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους εκατοντάδες συμπολίτες μας. 


Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αισθητικές παρεμβάσεις στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού , την πλατεία Ηρώων και την πλατεία Γαρδέλη.


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι:


« Το σχέδιο μας κατ’ αρχήν  περιλαμβάνει την αισθητική αναβάθμιση όλων των πλατειών  του κέντρου , ενώ στη συνέχεια ανάλογη προσπάθεια θα ξεκινήσει και στις γειτονιές όλης της πόλης μας.


Προτεραιότητά μας είναι να αναβαθμίσουμε την συνολική εικόνα του προαστίου μας, να το κάνουμε πιο όμορφο, πιο λειτουργικό, πιο ανθρώπινο.


Θέλουμε να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.


Και θέλω στο σημείο αυτό να τονίσω ότι οι εργασίες αυτές γίνονται από συνεργεία του Δήμου, κι όχι από εξωτερικούς εργολάβους. Και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Αμαρουσίου σημαίνει μικρότερη οικονομική επιβάρυνση για την τσέπη των δημοτών μας, χωρίς να υστερούμε σε ποιότητα εργασιών.
Κι αυτό είναι στην πράξη μέρος της προσπάθειας που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή για μείωση της σπατάλης και νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο