Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 123 KB|


|download file .jpg 115 KB|
Στιγμιότυπα από τους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις κατηγορίες παιδιών και ενηλίκων, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου, στο κλειστό του Σπύρου Λούη.


|download file .jpg 107 KB|


|download file .jpg 104 KB|
Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη με τους νικητές των αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις κατηγορίες παιδιών και ενηλίκων.


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην κατηγορίες παιδιών δημοτικού και γυμνασίου, αλλά και ενηλίκων που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο κλειστό του Σπύρου Λούη, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία λήξης του προγράμματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την περίοδο 2010 – 2011.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κα. Ρένα Χαλιώτη, η οποία μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό  του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη μαζί με τις ευχές του σε όλους τους συμμετέχοντες για καλή επιτυχία στην αγωνιστική προσπάθειά τους.

Παράλληλα, η κα Χαλιώτη ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που περιβάλλουν τα αθλητικά προγράμματα, με τη διαβεβαίωση ότι ο Αθλητικός Οργανισμός θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους κατοίκους, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στους αγώνες συμμετείχαν 60 αθλούμενοι στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού. Στους νικητές και των δύο κατηγοριών δόθηκαν κύπελα, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.
Ο προπονητής Χρήστος Λεγάντης παρέδωσε στον αργυρό νικητή της κατηγορίας παιδιών Μιχάλη Αξαρλή την ρακέτα του εκλιπόντος Μάριου Στώικου αθλούμενου στο προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού, εκπληρώντας την επιθυμία του να δοθεί σ’ έναν από τους καλύτερους στο άθλημα. Πρώτος στην κατηγορία ανεδείχθη ο Χαράλαμπος Παπάζογλου.


 


     
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο