Αγωνιστικές επιδείξεις για τους μαθητές στις κατηγορίες mini tennis & tennis του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, με τους αθλητές στις κατηγορίες mini tennis & tennis και προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, απονέμοντας το μετάλλιο και το δίπλωμα συμμετοχής στη νεαρή αθλήτρια.


Με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 παιδιών ηλικίας 4 έως 16 ετών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες επίδειξης στις κατηγορίες mini tennis & tennis του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στη διάρκεια των οποίων παρουσίασαν την πρόοδό τους στο άθλημα της αντισφαίρισης.


Με την ολοκλήρωση των επιδείξεων που πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Αμαρουσίου, σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια.


Τους αγώνες παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος απονέμοντας τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές μετέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συγχαρητήριο μήνυμα προς τους αθλητές για τις προσπάθειές τους προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους στο άθλημα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας.


Παράλληλα, ο κ. Πέππας, συνεχάρη την προπονήτριά στις κατηγορίες mini tennis και tennis του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Βιβή Ιωάννου, για το πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών που έλαβαν μέρος στις επιδείξεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο