Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Παρά τα μπλόκα στις εθνικές οδούς και την αναταραχή στον αγροτικό κόσμο, άπαντες οι παραγωγοί προσήλθαν στη 19η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Στην 19η Δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 140 και πλέον διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα προϊόντα.

Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια Αττικής βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέπεια των παραγωγών στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τους καταναλωτές του Αμαρουσίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς, ευχαρίστησε την οργανωτική ομάδα καθώς, επίσης, τους εθελοντές και τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους. Συγχαρητήρια απηύθυναν τόσο στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, όσο και στον υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων Π. Τσιτσιμπάση, για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Παρών στη δράση ήταν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

 

 

Σχετικά αρχείαΑγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (1)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (2)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (3)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (4)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (5)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (6)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (7)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (8)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (9)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (10)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (11)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (12)


Αγροτικά προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές και στη 19η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου (13)

Μετάβαση στο περιεχόμενο