Αγκαλιάζουμε με ενδιαφέρον και ευαισθησία την Τρίτη Ηλικία, σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην εκδήλωση του «Αρτ Παλάς»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με μέλη της Διοίκησης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του «Αρτ Παλάς».


Εκφράζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία του προς την τρίτη ηλικία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα πρώτα γενέθλια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αρτ Παλάς», που λειτουργεί στην πόλη του Αμαρουσίου.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης ευχήθηκε στη Διοίκηση της Μονάδας καλή επιτυχία στο έργο της, που αφορά μία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, η οποία έχει ανάγκη από τη φροντίδα και την υποστήριξή μας, ως μία μικρή ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά της στην ελληνική οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο.


«Ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά σημείωσε ο κος Πατούλης εκφράζουμε καθημερινά την ιδιαίτερη ευαισθησία και το ενδιαφέρον μας για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν. Λειτουργούμε στις γειτονιές της πόλης μας Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, όπου μέσα από μία σειρά ποιοτικών προγραμμάτων ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης και δημιουργικής απασχόλησης, τα μέλη τους νοιώθουν χρήσιμοι και ενεργοί πολίτες, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα μέσω της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου για τους άπορους και αναξιοπαθούντες ηλικιωμένους συμπολίτες. Είμαστε κοντά τους σε κάθε τους ανάγκη, ώστε να μην νοιώθουν μόνοι και αβοήθητοι, γιατί τους οφείλουμε πολλά» κατέληξε ο κος Πατούλης, ευχόμενος στα μέλη του Αρτ Παλάς καλή υγεία για το νέο έτος.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο