Έργα στο Μαρούσι: Την πορεία εξέλιξής τους επέβλεψε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Αυτοψία των έργων πεζοδρόμησης στην οδό Παναθηναίων αλλά και στα σημεία όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες διάνοιξης οδών, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από στελέχη της Διοίκησης και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αρχικά ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, βρέθηκε στην οδό Παναθηναίων στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης τα έργα ανακατασκευής της οδού. Στη διάρκεια της επίσκεψής του συζήτησε με το συνεργείο εκτέλεσης του έργου σχετικά με την υλοποίησή του.

Κατόπιν ο κ. Πατούλης, επισκέφτηκε την οδό Κοραή στο Νέο Μαρούσι όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα διάνοιξης και διαμόρφωσης της οδού, στο πλαίσιο του έργου «Διάνοιξη – διαμόρφωση οδών» στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, μεταξύ των οποίων και των οδών Ωκεανιδών και Περσέως.

Η αυτοψία ολοκληρώθηκε με την εξέταση του αποπερατωμένου πεζοδρομίου στο 5ο Γυμνάσιο Αναβρύτων –μεταξύ των οδών Κανάρη και Ευκαλύπτων- για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.

Με την ευκαιρία της αυτοψίας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του προαστίου μας με έργα πεζοδρόμησης, διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών σε όλη την περιφέρεια του δήμου ικανοποιώντας ένα αίτημα δεκαετιών των κατοίκων της πόλης που η διοίκησή μας κατέστησε εφικτό προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες».

Κατά την επίβλεψη, παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Καρλαύτης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Καρλαύτη, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους του έργου κατά την επίβλεψη στην οδό Παναθηναίων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Καρλαύτη, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους του έργου κατά την επίβλεψη στην οδό Παναθηναίων.


Στιγμιότυπα από την εκτέλεση των έργων στις οδούς Κοραή και Ωκεανιδών.


Στιγμιότυπα από την εκτέλεση των έργων στις οδούς Κοραή και Ωκεανιδών.


Στιγμιότυπα από την εκτέλεση των έργων στις οδούς Κοραή και Ωκεανιδών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο