Έργα ανακατασκευής και διαμόρφωσης οδών σε όλο το Μαρούσι, σε κάθε γειτονιά, για μια πόλη πιο λειτουργική και πιο όμορφη

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από την επίβλεψη του έργου ανακατασκευής και διαμόρφωσης της οδού Δ. Μόσχα από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, παρόντων του Αντιδημάρχου Δ. Σμυρνή, υπηρεσιακών παραγόντων της Τεχνικής Υπηρεσίας και εκπροσώπων της εργολήπτριας εταιρείας.


Επίβλεψη από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη του έργου στην οδό Δ. Μόσχα


Το έργο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης της οδού Δ. Μόσχα, που βρίσκεται σε εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο, μεταξύ των έργων που υλοποιούνται στο κέντρο και στην περιφέρεια της πόλης, επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014.


Κατά την επίσκεψή του στην οδό Δ. Μόσχα, ο κος Πατούλης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους εκπροσώπους και μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας για τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο έργο και στην τήρηση του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του.


Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Στο πλαίσιο των έργων υποδομής και ανάπλασης που υλοποιούμε σε όλο το Μαρούσι, σε κάθε γειτονιά, πραγματοποιείται για την περιοχή, ανακατασκευή και διαμόρφωση σε πρώτη φάση στις οδούς Δ.Μόσχα, Γούναρη και Λευκών.
Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, εμείς μέσα από σκληρή προσπάθεια διεκδικούμε τη χρηματοδότηση έργων για την πόλη μας. Έργα για μία πόλη πιο λειτουργική, πιο όμορφη, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα ζωής των κατοίκων της. Γιατί στόχος μας είναι να γίνει το Μαρούσι πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα.
»


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσε στην επίβλεψη του έργου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο