Έπαθλα και διπλώματα απονεμήθηκαν στους νικητές και στους συμμετέχοντες των τουρνουά τένις σε μία όμορφη τελετή στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ενώ απονέμει τα διπλώματα συμμετοχής και τα μετάλλια στους μικρούς νικητές.
|download file .jpg 112 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, με τη σύζυγο του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, μετά την απονομή στις νικήτριες της κατηγορίας τους.
|download file .jpg 110 Kb|


Η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, μαζί με τους νικητές της κατηγορίας ανδρών.
|download file .jpg 109 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, με τη σύζυγο του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ανάμεσα στους γυμναστές – προπονητές τένις του αθλητικού κέντρου.
|download file .jpg 104 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, με τη σύζυγο του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ανάμεσα στους βραβευθέντες, μικρούς και μεγάλους, αθλούμενους του κέντρου.
|download file .jpg 90 Kb|


H σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, βραβεύοντας το γιο της Αλέξανδρο, για τη συμμετοχή του.
|download file .jpg 112 Kb|


Μέσα σε χαμόγελα και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους νικητές ενήλικες και παιδιά των τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής χρονιάς. Για τους τέσσερις πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία, το έπαθλο συνοδεύονταν και από μία συνδρομή ως δώρο ανάλογα με τη σειρά κατάταξής τους.

Τους γονείς και τα παιδιά, τους αθλούμενους και τους προπονητές τους, υποδέχτηκε στα γήπεδα τένις του Αθλητικού Κέντρου η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, στους οποίους και απηύθυνε θερμό χαιρετισμό εκ μέρους και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Παράλληλα, τους μετέφερε τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής «ότι ο αθλητισμός θα παραμείνει στο Μαρούσι παρά τις όποιες αντιξοότητες» και στη συνέχεια καλωσόρισε τη Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, σύζυγο του Δημάρχου, για να προχωρήσουν από κοινού στην απονομή των επάθλων και των διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.

Στον πρώτο νικητή του τουρνουά απονεμήθηκε ένα κύπελλο μαζί με μία δωρεάν τρίμηνη συνδρομή στον Αθλητικό Οργανισμό, ενώ στον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο νικητή από κάθε κατηγορία απονεμήθηκαν μετάλλια μαζί με τρίμηνες, δίμηνες και μηνιαίες συνδρομές, αντίστοιχα. Όλοι οι συμμετέχοντες και των 13 κατηγοριών έλαβαν διπλώματα συμμετοχής, όπως και όλα τα παιδάκια 6-8 ετών που συμμετείχαν στο τμήμα mini tennis του Αθλητικού Κέντρου.

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με οικογενειακές φωτογραφίες της Προέδρου του Αθλητικού Κέντρου και της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, με τους αθλούμενους και τους 11 γυμναστές τένις.

Στα φετινά τμήματα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχαν περίπου 430 μέλη από 6 ετών και άνω.

Μετάβαση στο περιεχόμενο