Ένθερμη επιστολή ευχαριστίας και εκτίμησης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εκδηλώσεις τιμής και αγάπης, κατά την επίσκεψή του στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Την από καρδίας πατρική ευχαριστία και εκτίμησή του, εκφράζει με επιστολή του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη  και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εκδηλώσεις τιμής και αγάπης, με τις οποίες τον υποδέχθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του η πόλη του Αμαρουσίου.

Εκδηλώσεις τοιαύτης στηρικτικής αγάπης, μας ενισχύουν στη συνέχιση της πολυευθύνου Πατριαρχικής διακονίας μας, εν μέσω πολλών συμπληγάδων, σημειώνει ο κ.κ. Βαρθολομαίος.

Τις ευχαριστίες και το θερμό λόγο του Οικουμενικού Πατριάρχη για την πόλη του Αμαρουσίου, συνοδεύουν η Πατριαρχική ευλογία και ευχή του προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Δημότες.

Παρατίθεται το πλήρες κείμενο της επιστολής του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο