Ένα χορευτικό υπερθέαμα παρουσίασαν τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και πλήθος κόσμου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν.Πέππα και πλήθος κόσμου παρακολουθούν την υπέροχη χορευτική παρουσίαση των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Τιμώντας τη μνήμη της Δόμνας Σαμίου, τα τμήματα των Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας χόρεψαν το αγαπημένο της τραγούδι «Η Τριγόνα».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συγχαίρει τα  μέλη των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών για την υπέροχή βραδιά κεφιού και χαράς  που χάρισαν σε όλους  τους παρευρισκόμενους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας σε μία αναμνηστική φωτογραφία με μέλη από τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών  του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.


Το ταλέντο και την αγάπη τους για τους ελληνικούς χορούς ξεδίπλωσαν οι συμμετέχοντες στα Τμήματα των Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, στην μουσικοχορευτική παράσταση που έδωσαν στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης.


Περισσότεροι από 350 άνδρες και γυναίκες, σ’ ένα υπερθέαμα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, με κύριο θέμα τους χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας ενθουσίασαν το κοινό με την εξαιρετική χορευτική παρουσία τους.


Το κέφι και τον ενθουσιασμό της βραδιάς μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς τους συμμετέχοντες στο προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος και στους καθηγητές τους για την υπέροχη βραδιά που χάρισαν σε όλους, παράλληλα με τις θερμές ευχαριστίες του προς τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη που παρέχουν με τη συμμετοχή τους στις γιορτές αθλητισμού.
Ο κος Πατούλης επανέλαβε μάλιστα ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού θα συνεχιστούν, διατηρώντας την ποιότητα τους στο ίδιο υψηλό επίπεδο.
Στην εκδήλωση παρευρίσκοντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.


Η μουσικοχορευτική παράσταση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Ελληνίδας τραγουδίστριας Δόμνας Σαμίου, που συνετέλεσε στη διάδοση του παραδοσιακού τραγουδιού.Τιμώντας τη μνήμη της, όλα τα τμήματα χόρεψαν το αγαπημένο της τραγούδι «Ή Τριγόνα», κλείνοντας τη βραδιά.


Τη διδασκαλία και επίβλεψη των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας είχαν οι εκπαιδευτικοί:
Βασιλική Ρέντζιου, Ευτυχία Καψάλη, Έφη Ρογκάκου, Νατάσσα Θανοπούλου, Δήμητρα Λουλακά, Αλέκα Δήμα και ο Σταύρος Καρλής.


Οι Γιορτές Αθλητισμού συνεχίζονται, με τους αγώνες Τζούντο, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στο 4Ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο