Ένα σύγχρονο γυμναστήριο του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, Αστυνόμο Α’ Φ. Τζελέπη και το αστυνομικό προσωπικό, κατά την τελετή των εγκαινίων του νέου γυμναστηρίου από τον Π. Θεοφάνη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την κορδέλα και εγκαινιάζει το νέο γυμναστήριο του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, Αστυνόμο Α’ Φ. Τζελέπη και τον π. Θεοφάνη στο χώρο του νέου γυμναστηρίου.


Στην τελετή των εγκαινίων ενός σύγχρονου γυμναστηρίου του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, που θα εξυπηρετεί όλο το αστυνομικό προσωπικό των συστεγαζόμενων υπηρεσιών, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνόμο Α΄ κο Φώτη Τζελέπη.


Ο  Δήμαρχος κος  Γιώργος Πατούλης έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο γυμναστήριο, συγχαίροντας το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας για την ανάληψη της πρωτοβουλίας εγκατάστασης γυμναστηρίου εντός του χώρου της υπηρεσίας.
«Με την πρωτοβουλία σας αυτή, παρέχεται την ευκαιρία στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Είμαστε αρωγοί και στηρίζουμε την προσπάθεια σας, προάγοντας την εποικοδομητική συνεργασία των δύο φορέων, προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών στο Μαρούσι
» σημείωσε ο κος Πατούλης.                  


Από την πλευρά του ο κος Τζελέπης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη σημαντική συμβολή του στην λειτουργία του γυμναστήριου, καθώς με παρέμβασή του διατέθηκε προσωπικό των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου και υλικά μέσα, παράλληλα με τη ευγενική προσφορά πολιτών της πόλης για την κατασκευή του γυμναστηρίου, χωρίς να επιβαρυνθεί η Ελληνική Αστυνομία.         


Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Νικόλαος Κάββαλος.                         


 Οι συστεγαζόμενες υπηρεσίες με το Τμήμα Ασφαλείας, οι εργαζόμενοι των οποίων θα εξυπηρετούνται στο νέο γυμναστήριο είναι:
Το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β.Α. Αττικής, το Τμήμα Αλλοδαπών, το Τμήμα Ναρκωτικών, το Ο.Π.Κ.Ε. (ομάδα πρόληψης καταστολής εγκληματικότητας) και το Τμήμα Διαβατηρίων.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο