Ένα ξεχωριστό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΙΓΕ και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων με θέμα: «Τα βότανα στη ζωή μας»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Οι πολίτες σήμερα ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν σύγχρονες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα ανοίγοντας νέους ορίζοντες προβληματισμού και δράσης»

 

Το Ίδρυμα Γεωπονικών Επιστημών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Μακρινίτσας, τους Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/Βθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Α, Β, Γ, Δ, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά και το ΕΠΑΛ Αναβρύτων οργάνωσαν ένα ξεχωριστό σεμινάριο στον χώρο του ΙΓΕ και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων με θέμα: «Τα βότανα στη ζωή μας».
 

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.   
 

Στον χαιρετισμό του ο κ. Παπαδόπουλος, μετέφερε τα συγχαρητήρια του κ. Πατούλη, προς όλους τους συμμετέχοντες καθώς όπως είπε «ολοένα και περισσότεροι, μέσω της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σήμερα ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν σύγχρονες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα ανοίγοντας νέους ορίζοντες προβληματισμού και δράσης».

Συμμετείχαν 170 εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί-δάσκαλοι και καθηγητές, απ’ όλη την Αττική, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα βότανα στη ζωή μας» ή ενδιαφέρονται για τα θέματα των βοτάνων και προτίθενται να υλοποιήσουν στο μέλλον προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τους μαθητές τους.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είναι η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης 14 Διευθύνσεις.

 

Σχετικά αρχείαΈνα ξεχωριστό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΙΓΕ και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων με θέμα: «Τα βότανα στη ζωή μας»_1


Ένα ξεχωριστό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΙΓΕ και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων με θέμα: «Τα βότανα στη ζωή μας»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο