Ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο τίθεται στη διάθεση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που το χρειάζονται

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας είναι για εμάς υπέρτατη αξία. Τα γραφειοκρατικά εμπόδια δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν την προσπάθειά μας για να παραδώσουμε ένα ακόμα ασθενοφόρο στη διάθεση των Μαρουσιωτών»

Υπερπηδώντας τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει στην υπηρεσία των συμπολιτών μας ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, δωρεά της Ομοσπονδίας Σαμαρειτών της Γερμανίας προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος με τη σειρά του, μεταβίβασε το όχημα στον Δήμο Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μεταβίβασης και αδειοδότησης του ασθενοφόρου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρέλαβε τυπικά το νέο ασθενοφόρο, και δήλωσε:  ««Η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας είναι για εμάς υπέρτατη αξία. Έπειτα από μία δαιδαλώδη γραφειοκρατική διαδικασία και παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να υπερπηδήσουμε, εμείς δεν το βάλαμε κάτω αλλά φτάσαμε μέχρι τέλους τη διαδικασία ώστε σήμερα να μπορούμε να θέσουμε στην υπηρεσία των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη ένα υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο».

 

Σχετικά αρχείαΈνα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο τίθεται στη διάθεση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που το χρειάζονται_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο