Ένα διαφορετικό αθλητικό απόγευμα στο Δήμο Αμαρουσίου με αθλητικές επιδείξεις Πυγμαχίας.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: τέτοιες εκδηλώσεις έχουν στόχο την ανάδειξη και την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη μας σε συνδυασμό πάντα με την κοινωνική ευαισθησία αφού από την συλλογή τροφίμων ωφελούνται ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Ένα διαφορετικό αθλητικό απόγευμα διοργανώθηκε στην Πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, παρακολουθώντας αθλητικές επιδείξεις από τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου – Hellenic Wushu Federation, καθώς και χορευτικές επιδείξεις από τη Σχολή Χορού DanceNikol! 
Τις επιδείξεις οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου υπό το άγρυπνο βλέμμα του Προέδρου της κ. Νικόλαου  Πέππα και το Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις έχουν στόχο την ανάδειξη και την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη μας σε συνδυασμό πάντα με την κοινωνική ευαισθησία αφού από την συλλογή τροφίμων ωφελούνται ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πέππας ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου – Hellenic Wushu Federation κ. Λαμπρό Σταμουλη για την επιτυχημένη συνεχή χρονική συνεργασία, και τον Ομοσπονδιακό  Προπονητή των Κινεζικών Τεχνών Πύργου κ. Γρήγορη Σταματόπουλο  για την τιμή που μας έκανε ανταποκρινόμενος στη  πρόσκληση του να ταξιδέψει αυθημερόν με το Σύλλογο του για να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των αθλητικών επιδείξεων του BE ACTIVE στο Μαρούσι, όπως και τους ομοσπονδιακούς  προπονητές  κ.κ. Αθανασίου Κωνσταντίνο και Τσεβά Απόστολο που συμμετείχαν στηρίζοντας  την συγκεκριμένη  Ευρωπαϊκή Αθλητική δράση.
Το ξεχωριστό αθλητικό απόγευμα επιμελήθηκε άψογα η συνεργάτης του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και συνεργάτης στο #BeActiveHellas από την αρχή του προγράμματος, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Χριστίνα Γαλανοπούλου  που πάντα προσπαθεί να στηρίζει αθλητικές δραστηριότητες με κοινωνικές δράσεις.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  ο κ. Διονύσιος  Καρακάσης Προϊστάμενος Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Πολιτικών ,Ολυμπιακών Θεμάτων, Αθλητικής και Πολιτιστικής Προβολής Εθνικός Συντονιστής N.C.B. #BEACTIVE ο οποίος και τιμήθηκε για την συνεργασία του με την ΚΕΔΑ από τον κ. Πεππα, η κ. Δώρα Αλεξανδροπούλου  Δημοσιογράφος –υπεύθυνη social Media του Be Active η οποία και κάλυψε δημοσιογραφικά όλη την εκδήλωση. Ο πρώην πρωταθλητής του TAE KWON DO κ. Αντώνης Μαυρίδης , ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμαρουσίου  κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιαννης ,η εκπρόσωπος του Αυτοτελούς Γραφείου Διαχείρισης ολικής ποιότητας κ. Μαίρη Χάντζου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι παρακάτω  σύλλογοι:

  1. Αθλητικός Σύλλογος  Κινεζικών Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών και Ποδοπτέρισης Μενιδίου.
  2. Αθλητικός Πολιτιστικός  Σύλλογος  Σαολίν Γου Κουνγκ, Κουνγκ Φου Σονγκσαν Μελισσιών.
  3. Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου.
  4. Αθλητικός  Σύλλογος Κινεζικών  Πολεμικών  Τεχνών Πύργου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τις αθλητικές επιδείξεις Πυγμαχίας στο Δήμο Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τις αθλητικές επιδείξεις Πυγμαχίας στο Δήμο Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο