Ένα απολαυστικό χορευτικό υπερθέαμα προσέφεραν στους χιλιάδες θεατές οι σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Κοινωνικών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την συντονίστρια όλων των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού – καθηγήτρια χορού Έφη Κεραμάρη. Η συντονίστρια όλων των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού – καθηγήτρια χορού Έφη Κεραμάρη με τους καθηγητές και καθηγήτριες των Ευρωπαϊκών και Κοινωνικών Τμημάτων Χορού:
Από αριστερά : Μ.. Θεοδωράτου, Εύα Χαντζηχρήστου, Νικόλ Κανζάλα, Ιωάννα Ντάρλα, Ντίνα Γερογιάννη, Στέλλα Παππά, Τάσο Κατσάρα, Γιώργο Φραγκάκη.Στιγμιότυπα από τη χορευτική παράσταση των Ευρωπαϊκών και Κοινωνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. 


Εντυπωσίασαν τους χιλιάδες θεατές με τις χορευτικές φιγούρες το ρυθμό και τη ζωντάνια τους οι σπουδαστές των τμημάτων Ευρωπαϊκών και Κοινωνικών Χορών  του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στη χορευτική παράσταση που έδωσαν στο Αμαλίειο, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου. 


Περισσότεροι από 350 ενήλικες και παιδιά όλων των τμημάτων προσέφεραν ένα απολαυστικό χορευτικό υπερθέαμα στους παρευρισκόμενους σε ρυθμούς Λάτιν, Σάλσα, Φλαμένγκο, Οριεντάλ, Χιπ – Χόπ, Zumba Dancing,ενώ εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των συμμετεχόντων στα τμήματα Παραδοσιακών Χορών.


Τη χορευτική παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης που έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια του στους χορευτές και στις χορεύτριες για την εξαιρετική σκηνική τους παρουσία και τις θεαματικές επιδόσεις τους. Επίσης  συνεχάρη για την άριστη προετοιμασία και εκπαίδευση των σπουδαστών τους καθηγητές και της καθηγήτριες: Κωνσταντίνα Γερογιάννη, Μαρία Θεοδωράτου, Νικόλ Καμζέλα, Τάσο Κατσάρα, Έφη Κεραμάρη, Πάνο Κορμά Ιωάννα Ντάρλα, Στέλλα Παππά, Γιώργο Φραγκάκη, Εύη Χαντζηχρήστου.       


 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο