Ένα ακόμη πυροσβεστικό όχημα απέκτησε με δωρεά ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 181 KB| |download _.jpg file 43KB|

Ένα ακόμη πυροσβεστικό όχημα απέκτησε ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αξιοποιώντας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας τη διάθεση για κοινωνική προσφορά των εκατοντάδων μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια της πόλης μας
Με αυτό το σκοπό, η αραβικών συμφερόντων κατασκευαστική εταιρία Consolidated Contractors Company, δώρισε στον Δήμο Αμαρουσίου ένα μεγάλο πυροσβεστικό όχημα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την προστασία του Δάσους Συγγρού.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της εταιρίας CCC κ. Suheil Sebbagh στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δήλωσε : « Αξιοποιούμε το πλήθος των επιχειρήσεων που εδρεύουν στα όρια της πόλης μας και μέσα από τα προγράμματα εταιρικής ευθύνης έχουμε ήδη καταφέρει να εξασφαλίσουμε για την πόλη του Αμαρουσίου ένα ασθενοφόρο, ένα μεγάλο πυροσβεστικό όχημα, ένα μικρότερο, ένα πολυμηχάνημα σκαπτικό, 8 αυτοκίνητα για το Ειδικό σώμα καθώς και χρηματοδότηση για την κατασκευή παιδικής χαράς στο Ψαλίδι. Το σημερινό νέο «απόκτημα» του Δήμου Αμαρουσίου, ένα ακόμη πυροσβεστικό όχημα, ενισχύει σημαντικά την προσπάθειά μας για την φύλαξη του Δάσους Συγγρού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο