Έναρξη του προγράμματος αφήγησης παραμυθιών για τους μικρούς φίλους μας στη Λέσχη Ανάγνωσης της Βορέειου Βιβλιοθήκης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
 


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, ώρα 12:00 – 14:00


Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά λειτουργεί και εφέτος στο Παιδικό Τμήμα της  Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου, όπου ειδικοί συνεργάτες  συγγραφείς και εμψυχωτές  θα ταξιδέψουν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
Με διαδραστικές δραστηριότητες τα παιδιά συμμετέχουν στην αφήγηση παραμυθιών, μαθαίνοντας να αγαπούν την παρέα, τη συζήτηση, το παιχνίδι και κυρίως το βιβλίο.


Η Βορέειος Βιβλιοθήκη προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους της να γίνουν μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης για παιδιά συμμετέχοντας κάθε Σάββατο από τις 12:00 έως τις 14:00 στα ξεχωριστά αυτά δρώμενα, που έχει στόχο την εκπαίδευση, την ψυχική καλλιέργεια και την ευαισθητοποίησή σε διαχρονικά και πάντα επίκαιρα θέματα.


Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 τα παιδιά ηλικίας από 8 ετών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αφήγηση της μυθιστορηματικής βιογραφίας: «Ερρίκος Σλήμαν ο  μπακαλόγατος που ανακάλυψε την Τροία», από τη διακεκριμένη συγγραφέα κα Καλλιόπη Γαϊτάνου.
Η εκδήλωση έχει στόχο τη γνωριμία των μικρών φίλων μας με τον Ερρίκο Σλήμαν.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο