Έκθεση τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Δήμαρχος με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππα, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σ.Σταθούλη και τους υπεύθυνος του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων  Γ. Σεκόφσκυ, Ελ. Γραφάκου και Ξ. Αντωνέλλου.
|download file .jpg 143 KB|


Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού.
|download file .jpg 139 KB|
 


 


Έγιναν χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, τα εγκαίνια της Β’ έκθεσης των τμημάτων Ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.  Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σ. Σταθούλης και πλήθος κόσμου.


Στην έκθεση παρουσιάστηκαν τα έργα των σπουδαστών των τμημάτων ζωγραφικής με δασκάλους τον Γ. Σεκόφσκυ, Ελ. Γραφάκου και Ξ. Αντωνέλλου.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους σπουδαστές των τμημάτων ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης, τα οποία αριθμούν τα 100 μέλη, για τα εξαιρετικά τους έργα κατά την περίοδο που πέρασε.


Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2010.

Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 17:00-20:00.

Είσοδος ελεύθερη
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο