Έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού από 9 έως 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 112 Kb|

Με τις παραστάσεις των τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού στο Πολύδροσο ξεκίνησαν οι φετινές εκδηλώσεις των ερασιτεχνικών τμημάτων του ΚΠΤ (φωτο αρχείου).


Με την α’ έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων ενηλίκων συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, που θα φιλοξενείται μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.

Τα έργα που δημιούργησαν σπουδαστές στα τμήματα ζωγραφικής του ΚΤΠ υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση των διδασκάλων τους Μπέτυ Καρούση και Ελένη Γραφάκου, θα μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Ο φετινός κύκλος των εκδηλώσεων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού άνοιξε την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου με τις παραστάσεις των τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού και τις χορευτικές παραστάσεις των τμημάτων μπαλέτου και hip hop του παραρτήματος του ΚΤΠ στο Πολύδροσο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο