Έκθεση Αγιογραφίας της Μαρίας Γαροφαλάκη –Ντίντα, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
 


Εγκαίνια: Σάββατο 5 Απριλίου 2014, ώρα 19:30, Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου 


Έκθεση Αγιογραφίας της Μαρίας Γαροφαλάκη – Ντίντα διοργανώνεται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» (έναντι Βασ. Σοφίας 85, Πλατεία Ηρώων).  


Τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο: «Πίστη- Ελπίδα- Αγάπη» θα τελέσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30.


Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, από το Σάββατο 5 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014. Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00.


Η κα Μαρία Γαροφαλάκη- Ντίντα ασχολείται με την αγιογραφία αρκετά χρόνια. Διδάχθηκε την τέχνη της αγιογραφίας από καταξιωμένους δασκάλους, αγιογράφους αλλά και ιερωμένους. Η αγιογραφία της είναι πιστά αντίγραφα πρότυπων βυζαντινών εικόνων του 12ου – 19ου αιώνα και ιδιαίτερα της Κρητικής Σχολής. Έχει πραγματοποιήσει εννέα ατομικές εκθέσεις, ενώ την τελευταία έκθεση  την εγκαινίασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.


Παράλληλα, η κα Γαροφαλάκη έχει εκλεγεί κατ’ επανάληψη Δημοτική Σύμβουλος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθηνών. Είναι επίσης συνεργάτιδα και εθελόντρια στο Κέντρο Στήριξης οικογένειας της Αρχιεπισκοπής και ενεργό μέλος πολλών σωματείων, συλλόγων και οργανώσεων, ενώ έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, εκλεγμένο μέλος της Παγκρήτιας Ένωσης και του Πολιτικού συνδέσμου εκλεγμένων γυναικών.       


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο