Άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη για την κάλυψη σε φάρμακα των ανασφάλιστων δημοσιογράφων της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου, μέσω του Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Θ. Μπερεδήμα και τα μέλη Καραμπέτσου, Ζαρίφη, Κρίκος, Μοζ, και Ζουγρής της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού  Τύπου.


Τη στήριξη των ανασφάλιστων και άνεργων δημοσιογράφων μελών της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού  Τύπου, μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής ζήτησαν από το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργο Πατούλη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Θέμης Μπερεδήμας έθεσε στον κο Πατούλη το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μέλη της Ένωσης στην κάλυψη της φαρμακευτικής και υγειονομικής περίθαλψής τους και εξέφρασαν το αίτημα να καλυφθούν οι ανάγκες τους σε φάρμακα και θεραπείες από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.        


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης άμεσα ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου, τους διαβεβαίωσε ότι μέσα από την «Τράπεζα Φαρμάκου» που λειτουργεί στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με τη συνδρομή του ΠΕΦ και του ΣΦΕΕ και τις  εθελοντικές προσφορές των συμπολιτών μας, μέσα στην κοινωνική δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία», μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των ανασφάλιστων και άνεργων δημοσιογράφων της Ένωσης.  


«Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής υποστηρίζει χιλιάδες ευπαθείς συμπολίτες μας.
Ανάλογα θα πράξει και για τα μέλη σας σύμφωνα με την ιατρική συνταγή, εφόσον φέρουν την αναγκαία πιστοποίηση, ώστε κανείς συμπολίτης μας να μη μείνει μόνος και αβοήθητος, χωρίς το φάρμακό του, σε αυτή τη δύσκολη εποχή» σημείωσε ο κος Πατούλης.


Για την «υιοθέτηση» των ανασφάλιστων και άνεργων δημοσιογράφων της Ένωσης πρόκειται  να υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.  
Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν επίσης τα μέλη Καραμπέτσου, Ζαρίφη, Κρίκος, Μοζ, και Ζουγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο