«Ψωρίαση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε»-Ενημερωτική εκδήλωση από το Δήμο Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας

Print Friendly, PDF & Email
 


Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), σε συνεργασία με το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα:«Ψωρίαση: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε».


 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κος Γιώργος Πατούλης θα είναι ο συντονιστής της ενημερωτικής εκδήλωσης.


Το θέμα θα αναπτύξει ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» κος Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος.


Επίσης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» κος Κωνσταντίνος Λούμος θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα:«Ζώντας με την Ψωρίαση».


Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία οι ομιλητές θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο