«Υποστηρίζουμε την προσπάθεια και συμπαραστεκόμαστε στο έργο της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, όπως και σε όλες τις Ενορίες της πόλη μας » επισήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην ετήσια συνεστίασή του Αγίου Αθανασίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Προϊστάμενο της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου π. Λάμπρο Ανδρεάκη και τον συνεφημέριο του Ιερού Ναού π. Εμμανουήλ Δανδουλάκη.     


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Καρλαύτη και με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στην ετήσια συνεστίαση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.      


Πλήθος ενοριτών του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε στην ετήσια συνεστίαση της Ενορίας.   


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, παρόντος του Προϊσταμένου της Ενορίας π.  Λάμπρο Ανδρεάκη. 
Στιγμιότυπα από την ετήσια συνεστίαση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.     


 


Στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου που έχει σκοπό να γευθούν και να ζήσουν όλοι οι ενορίτες του Ιερού Ναού τη ζεστή επικοινωνία και τη χαρά μιας ατμόσφαιρας πνευματικής ανάτασης, παρέστη προσκεκλημένος από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στην κατάμεστη αίθουσα της Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, ο κος Πατούλης απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους σημείωσε μεταξύ άλλων: « Η Ελληνορθόδοξη παράδοση είναι ο θησαυρός που κρατάμε στα χέρια μας. Αυτά τα δύο μας ενώνουν και με αυτά αγωνιζόμαστε. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου και συμπαραστεκόμαστε στο έργο που γίνεται στο Πολύδροσο, όπως πράττουμε σε όλες της Ενορίες της πόλης μας, το οποίο έργο δεν περιορίζεται μόνο  σε φιλανθρωπικό, αλλά επεκτείνεται και  σε τομείς κοινωνικούς και πολιτιστικούς »                  


Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. π. Λάμπρος Ανδρεάκης, καλωσόρισε  τους παριστάμενους και κάνοντας νύξη στην κρίση που βιώνουμε ως Έλληνες, τόνισε πως «η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά πρωτίστως πνευματική και ηθική.»


Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, ενώ τραγούδησαν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Βασιλική Καρακώστα και η ʼννα Βυτινάρου, δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου.


Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κα Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Θωμά Αμαρουσίου π. Αναστάσιος.                  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο