«Παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης στα εγκαίνια της νέας φιλανθρωπικής εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ κ.Πατούλης συνομιλεί με τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο.
|download file .jpg 116Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συγχαίρει τον κ.Γ.Καμίνη για την εκλογή του στη Δημαρχία της Αθήνας.
|download file .jpg 120Kb|Από αριστερά, η βουλευτής της Ν.Δ. κ.Ε.Βόζεμπεργκ, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Λ.Κατσέλη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης και ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης κ.Γ.Ραγκούσης.
|download file .jpg 82Kb|


Στα εγκαίνια των γραφείων της νέας φιλανθρωπικής εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», παραβρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, προσκεκλημένος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κ.Παπούλιας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Β’, υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών και άλλων παραγόντων του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Ο κ.Πατούλης ευχήθηκε στον κ.Ιερώνυμο «επιτυχία στο έργο της Αποστολής, ένα έργο που θα μας βρίσκει πάντα πρόθυμους συμπαραστάτες, στο πλευρό όλων όσοι έχουν ανάγκη».

Στο έργο της νέας αυτής μη κερδοσκοπικής εταιρείας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προτίθεται να συμβάλει και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ, καθώς ο κ.Πατούλης, ως πρόεδρος του, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ.Κ.Δήμτσα, για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας των δύο πλευρών, σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας, την δημιουργία προγραμμάτων πρόληψης της υγείας για απόρους, οικονομικούς μετανάστες, ανασφάλιστους αλλά και κάθε άλλη ευπαθή ομάδα πληθυσμού, καθώς και την ιατρική φροντίδα όσων έχουν ανάγκη σε κάθε ενορία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο