«Θερμό ευχαριστώ» των ωφελουμένων μέσω του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου για την υποστήριξη και συμπαράσταση προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την παράδοση οικιακού εξοπλισμού από τον Γ. Μέμηλα  στην υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελ. Γιαννακοπουλου και στους εργαζόμενους των Εξωτερικών Συνεργείων για το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου.

Η υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελ. Γιαννακοπούλου και εργαζόμενοι στα Εξωτερικά Συνεργεία κατά την παράδοση ειδών οικιακού εξοπλισμού σε ωφελουμένη του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου.


     


 


 


Δύο επιπλέον οικογένειες της πόλης ωφελήθηκαν μέσω του Κοινωνικού Ανταλλακτήριου οικιακού εξοπλισμού και ειδών πρώτης ανάγκης που έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.


Παράλληλα, αυξάνεται η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας που ενόψει των ʼγιων Ημερών του Πάσχα απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, ζητώντας να πληροφορηθούν τις καταγεγραμμένες ανάγκες ευπαθών οικογενειών σε είδη οικιακού εξοπλισμού και πρώτης ανάγκης, που αδυνατούν να καλύψουν κάτω από το βάρος της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.      


Με την προσφορά του συμπολίτη μας κου Γεωργίου Μέμηλα, που περιελάμβανε ένα μονό κρεβάτι, ένα καναπέ κρεβάτι με τα στρώματά τους, καθώς και ένα ψυγείο, όλα σε αρίστη κατάσταση, καλύφθηκαν οι ανάγκες δύο οικογενειών, που ενώ τους ήταν απολύτως αναγκαία, βρισκόταν σε οικονομική δυσχέρεια για να τα προμηθευτούν. Τα ανωτέρω είδη παραδόθηκαν αυθημερόν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με τη σημαντική συνδρομή των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου.          


Η μία εκ των ωφελουμένων η κα Αμαλία Ντούγια, μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρα 3 παιδιών και μακροχρόνια άνεργη επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την ευκαιρία που τις έδωσε μέσα από τη συσταθείσα δομή του Κοινωνικού Ανταλλακτήριου να αποκτήσει η οικογένειές της είδη πρώτης ανάγκης για την καθημερινότητά τους.


Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Αμαρουσίου και όλους τους συμπολίτες για την οικονομική ενίσχυση που έλαβε μέσω του Ταμείου Αλληλοβοήθειας που έχει συσταθεί στο Δήμο, καθώς με τη βοήθεια αυτή κατάφερε να εξοφλήσει συσσωρευμένους ανεξόφλητους λογαριασμούς και άλλες υποχρεώσεις αναφορικά με τις ανάγκες των παιδιών της.
«Τη σημερινή δύσκολη οικονομική εποχή έχουμε ανάγκη από όλα. Η οικογένεια μου, όπως και πολλές άλλες οικογένειες δεχόμαστε κάθε είδους προσφορά και βοήθεια, ώστε με τη στήριξη και τη συμπαράσταση των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να ανταποκριθούμε ως γονείς στις αυξημένες ανάγκες των παιδιών μας» επισήμανε η κα Ντούγια.                    
                
Ενόψει των ʼγιων Ημερών του Πάσχα, ας δώσουμε όλοι ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, καταθέτοντας τη δική μας έστω μικρή προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 041 03 002150 30, που τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο