«Θερμό ευχαριστώ» του Δήμου Αμαρουσίου προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη Λέσχη «Lions» Αμαρουσίου για την ευγενική προσφορά τους σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την παραλαβή ενός τόνου πατάτας, ευγενική προσφορά του εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Ν.Κάββαλος με τον Πρόεδρο της Λέσχης «Lions» Αμαρουσίου Κ.Λιμπέρη που προσέφερε τρόφιμα και διάφορα χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.


Θερμές ευχαριστίες εκφράζει ο Δήμος Αμαρουσίου προς τον εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη Λέσχη «Lions» Αμαρουσίου για την ευγενική προσφορά τους σε τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 


Συγκεκριμένα, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσέφερε δωρεάν ένα τόνο πατάτας, και η Λέσχη «Lions» διέθεσε τρόφιμα και διάφορα χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης.                


Τις ευχαριστίες αλλά και τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη για το περίσσευμα αγάπης προς το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, με πράξεις ανθρωπιάς και ευαισθησίας, μετέφερε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλαος Κάββαλος στον Πρόεδρο της Λέσχης «Lions» Αμαρουσίου κ. Κώστα Λιμπέρη στη διάρκεια της παράδοσης των χορηγιών.


«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στήριξη στον συνάνθρωπο μας που χειμάζεται από την οικονομική κρίση» σημείωσε ο κ. Κάββαλος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Λιμπέρης υπογράμμισε τη διάθεση στενότερης συνεργασίας με το Δήμο Αμαρουσίου για την προσφορά αγάπης σε ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες.                 


Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Χαμόγελου του Παιδιού έχει αναπτυχθεί ένα αμοιβαίο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας με πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν την εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο