«Γιορτές Αθλητισμού 2009» – Μια βραδιά με υπέροχους παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 164KB|


|donwload file .jpg 135KB||donwload file .jpg 135KB|


 


Στο κατάμεστο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», περισσότεροι από 350 χορευτές παρουσίασαν με εξαιρετική τεχνική παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, αποσπώντας το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.   
Οι χορευτές είναι μέλη από τα τμήματα των Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» και η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων λήξης των προγραμμάτων της φετινής περιόδου με τίτλο: «Γιορτές Αθλητισμού 2009».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία την εκδήλωση, στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους χορευτές για την προσπάθεια και την εξαιρετική τους παρουσία, καθώς και τους καθηγητές για την πολύ καλή προετοιμασία όλη τη χρονιά.

Επαίνεσε επίσης άνδρες και γυναίκες της Τρίτης Ηλικίας που διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο στον αθλητισμό και τον χορό και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και μεράκι.

Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία της η Πρόεδρος Εκλεγμένων Γυναικών κ. Κατερίνα Δασκαλάκη. Παρούσα και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Ελένη Λέκκα. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Καρλαύτης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριος Καμπούκος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Πουλόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο