«Από το Α έως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς-8 μηνιαίες δίωρες διαδραστικές συναντήσεις, με στόχο την ενημέρωση των γονέων για την εφηβική υγεία και συμπεριφορά

Print Friendly, PDF & Email

Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνουν τη 2η συνάντηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φυσιολογική Ήβη και Διαταραχές» της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού».

Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου  2019 και ώρα 17:30 – 19:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με ομιλήτρια τη κ. Φλώρα Μπακοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής –Εφηβικής Ιατρικής & Επιστημονική Υπεύθυνη Ειδικού Κέντρου Εφηβικής Ιατρικής ,Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας & Ιατρικής ,Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Παρασκευή, ώρα 17.30 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

ΧΩΡΟΣ: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Οργανωτική υπεύθυνη Ακαδημίας Γονέων του Δήμου Αμαρουσίου κ. Χριστίνα Χ. Γαλανοπούλου, υπεύθυνη Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς.

Τηλ.επικ.2132038332-6944158100-6932260086.

Χορηγός Επικοινωνίας: EUROPALSO.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο