«Αλλάζουμε το Μαρούσι, ομορφαίνουμε τις γειτονιές» Έγινε ο καθαρισμός οικοπέδου στον Άγιο Θωμά

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 269KB|


|download file .jpg 243KB|


Με την παρουσία εθελοντών, εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη περιβαλλοντική δράση του Δήμου Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα, έγινε καθαρισμός του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πρωταγόρα και Νιόβης, στον ʼγιο Θωμά, δίπλα στο ομώνυμο ρέμα.
Το παρόν στον καθαρισμό έδωσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Περιβάλλοντος κ. Α. Παρτσινέβελος, o επικεφαλής του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Επ. Κατσιγιάννης, ενώ συμμετείχε και εθελοντικό κλιμάκιο του ΣΠΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ Στεργίου Καψάλη και τη Δημοτική Σύμβουλο Πεντέλης κ. Καπετανάκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τόνισε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας συμμετέχουν για μια ακόμη φορά σε μια δράση που στόχο έχει την προστασία του περιβάλλοντος. Καθαρίσαμε σήμερα το οικόπεδο αυτό που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη από το κέντρο της πόλης, αλλά ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τις περιοχές που βρίσκονται μακριά από το κέντρο της πόλης. Ως Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου, με την “Πράσινη Συμμαχία” των πολιτών στο πλευρό μας, θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας στις γειτονιές του Αμαρουσίου, για να ομορφύνουμε την πόλη μας».

 


Μετάβαση στο περιεχόμενο